top of page
  • Obrázek autoraFitimo

Výhodné nabídky na Mixit ve Fitimu!

Aktualizováno: 31. 5. 2020

Ujíždíte na hříšně návykových a zdravých dobrotách od Mixit? Nyní si je můžete nakoupit opět výhodněji. Od pondělí 1. 6. startuje oblíbená týdenní akce 2 + 1 zdarma na Mixitky a sleva 10 % na ostatní sortiment. Ke každému nákupu získáte navíc malý dárek.


Mixitky 2 + 1 zdarma


Nevíme jak vy, ale my bez Mixitky v kapse, která představuje rychlou, chutnou a zdravou svačinu kdykoli v průběhu dne, neuděláme ani krok. Pokud to máte stejně, tak si nenechte ujít cenově výhodnou týdenní nabídku 2 + 1 zdarma. To znamená, že při nákupu jakýchkoli dvou tyčinek Mixit v dámském fitness Fitimo, od nás získáte třetí tyčinku dle vašeho výběru zcela zdarma. Akci můžete využít i na nákup dvou vynikajících proteinem "nabušených" novinek.

První z nich je opravdu „boží“ proteionová Mixitka bez lepku s příchutí slaného karamelu s nasekanými mandlemi, arašídovým máslem a kokosovým cukrem. Druhá je proteinová Mixitka bez lepku s chutí čokoládového dortu Brownies. Obě obsahují pořádnou dávku kvalitních bílkovin - až 15 g bílkovin v každé tyčince, a také velkou porci vlákniny pro zdravé zažívání. Jsou tak skvělou svačinkou po sportu, do práce nebo na výlet.


Sleva 10 % na vše ostatní


Pokud si u nás z nabídky výrobků Mixit vyberete něco jiného než Mixitky, např. sušené ovoce, oříšky nebo müsli, tak vám poskytneme slevu 10 %.


Nabídka platí v dámském fitness Fitimo od pondělí 1. 6. do neděle 7. 6. 2020.


#akcemixit

91 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page