top of page
  • Obrázek autoraFitimo

Dočasné uzavření fitness z nařízení vlády

Aktualizováno: 2. 2. 2021

To, čeho jsme se obávali, se bohužel naplnilo. Z důvodu nařízení vlády jsme nuceni dámské fitness Fitimo od 9. 10. 2020 do odvolání uzavřít.

Fitness centra první na řadě


Nutnost uzavřít fitness centra ze dne na den nás opět velice překvapila, jelikož za celou dobu nebylo hlášené jediné fitness, které by se stalo ohniskem nákazy. Naopak fitness centra pomáhají udržovat zdraví, zvyšovat imunitu a snižovat stres. Ale chápeme, že situace ohledně Covidu není jednoduchá a nařízení musíme respektovat.


Permanentky a vstupy pozastavujeme


Nicméně vás chceme ujistit, že uzavřením fitness o nic nepřijdete. Permanentky a vstupy vám automaticky pozastavujeme a finále narozeninových oslav přesouváme na období, až bude opět otevřeno.


Děkujeme všem za podporu, kterou nám projevujete. Velice si toho vážíme. Sledujte dále naše webové stránky a Facebook, kde budeme sdílet aktuální informace a novinky.


Přejeme vám i vašim blízkým pevné zdraví, zůstaňte aktivní a pozitivní, protože jedině tak se dá všem virům odolat a věříme, že se zase brzy uvidíme ve vašem fitness Fitimo.


#drztese

70 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page