top of page
  • Obrázek autoraFitimo

Cvičení pro ženy nově v ZŠ Rakovského!

Aktualizováno: 5. 10. 2021

Již na začátku října spouštíme sérii oblíbených skupinových lekcí Fitimo v zrcadlovém sále ZŠ Rakovského v Praze Modřanech. To ale není jediná novinka, kterou pro vás máme.

Fitness pro ženy končí, cvičení pro ženy pokračuje


Známé motto říká: „Na každém konci je krásné, že něco nového začíná.“ To nyní bezezbytku platí o našich aktivitách provozovaných pod značkou Fitimo.

Z důvodu nevyhovujících podmínek v současné provozovně a nenalezení jiných vhodných prostor, bude provoz dámského fitness Fitimo k 30. 9. 2021, tedy přesně po pěti letech, ukončen.

Na holičkách vás ale nenecháme. Okamžitě po uzavření fitness spouštíme sérii nejoblíbenějších skupinových lekcí jen kousek od původního fitness.


Nabídka skupinových lekcí a kurz


Od úterý 5. října se s námi můžete vídat pravidelně 2x týdně (v úterý a ve čtvrtek) v krásném zrcadlovém sále ŽS Rakovského na skupinových lekcích. Kromě toho se můžete přihlásit na ucelený kurz Pilates pro začátečníky.


Každé úterý (17-20 hod):

  • Core trénink

  • Pilates pro začátečníky (ucelený 10-ti týdenní kurz) – OBSAZENO!

  • Problémové partie

Každý čtvrtek (17-20 hod):

  • Kruhový trénink

  • Pilates

  • Bodystyling

Cvičit s námi můžete i venku!


Na základě skvělých zkušeností s venkovním cvičením v době covidových omezení, pro vás rovněž plánujeme pořádat oblíbené venkovní intervalové tréninky v Modřanské rokli.


On-line registrace zůstávají


Na všechny lekce je stále nutné se rezervovat on-line prostřednictvím těchto stránek zde nebo mobilní aplikace Fitimo Space by Wix. Platit můžete v hotovosti na místě, případně bankovním převodem.


S "Multisportkou" nově i na skupinové lekce


Vlastníte kartu Multisport? Máme pro vás skvělou zprávu. Podařilo se nám domluvit, abyste mohly všechny skupinové lekce Fitimo hradit kartou Multisport.


Věříme, že vás naše novinky potěšily, a že se s vámi budeme v co největším počtu vídat i nadále na našich lekcích.


654 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page